Olofs behandlingar

Elevmassage

Företagsmassage

Boka oss gärna för behandlingar på företag och events.
I priset 400 kr per timma ingår att vi använder egna massagebänkar (vid energimassage-massagestolar), egna massageoljor, engångslakan, mm. Minimidebitering 4 timmar per massör och tillfälle. Reskostnad tillkommer.

Tidsbokning och förfrågning per mail till goteborgs.massage@skola.ws eller per telefonsamtal (sms kan ej besvaras). Telefontid vardagar kl. 8-9 och 18-19 på telefon 070-66 11 355.

Behandlingarna sker på ert företag eller på önskat event eller hos oss om ni så önskar.

Exempel på tidigare kunder: IKEA, COOP, NCC, VOLVO, Socialdemokraterna, Unionen, Stena Line, golftävlingar, mässor, restauranger, event-bolag och många fler.

Vi använder enbart Young Livings produkter med omtanke om våra kunder, våra elever och om oss själva.

Reservation för eventuella ändringar och skrivfel.