HEM     ·     UTBILDNINGAR     ·     BEHANDLINGAR     ·     INFORMATION     ·     KONTAKT

Spabehandlingar
I utbildningen i spabehandlingar ingår de just nu populäraste behandlingarna. Hot Stone Massage, aromamassage, chokladmassage, taktil massage, hand- och fotmassage, lymfdränagemassage, fibromassage och massage av gravida. Välgörande och underbart sköna. För alla som vill öppna ett eget spa och/ eller arbeta på spa.

Under utbildningen lär man sig dessutom att själv, att av ätliga råvaror, tillverka egna produkter, till exempel chokladmassageolja. Utbildningen är på fem intensiva dagar, en vecka, måndag-fredag kl. 10.30-16.30.

Ordinarie kursdatum se nedan. Dessutom finns det möjlighet att boka utbildningen eller delar av den som internutbildning på ett spa.

För att utbilda sig i spabehandlingar skall man ha fyllt 17 år. Man behöver inte ha några förkunskaper innan utbildningen. På den här utbildningen lär man sig många behandlingar i ett snabbt tempo.

Innehåll:

Utbildningen är huvudsakligen praktisk, där man övar på att ge och få behandlingar varvat med korta teoretiska lektioner. Det gör att man lär sig snabbt.

Varje dag växlar undervisningen mellan teori och att öva behandlingar på varandra. På de praktiska lektionerna, när vi övar behandlingar, visar läraren steg för steg och man tränar in det man lär sig genom att öva på varandra.

Utöver det är det ofta möjligt, för dem som vill, att praktisera på riktiga betalande kunder. Vill man göra det så kan man välja att någon eller några dagar komma lite tidigare innan kursen börjar på morgonen, eller att stanna kvar lite längre på eftermiddagen efter kursens slut för att öva på någon av massageskolans kunder. Detta är frivilligt, och brukar vara väldigt givande.

Många elever väljer att göra ytterligare praktik på sin hemort. Det kan vara på vänner och släktingar eller rabatterade kunder, för att på så sätt skaffa sig en större vana innan man börjar arbeta med spabehandlingar.

Man kan anmäla sig till utbildningen i Spabehandlingar genom att skicka ett mail till goteborgs.massage@skola.ws där man anger följande uppgifter:

- Utbildningens namn: Spabehandlingar
- Utbildningens ort: Göteborg

Vilket datum som du vill utbilda dig. Följande veckor finns att välja på:

Man kan välja en av de här veckorna i Kärna utanför Göteborg:

26-30/11 2018 25-29/11 2019

Och om det är något annat som du tycker det är bra att vi känner till när du deltar i utbildningen i spabehandlingar.

När man har fått besked om att man kommer in så kan man betala in anmälnings- och administrationsavgiften, 800 kr + moms 200 kr. Alltså totalt 1 000 kr, som betalas till bankgiro 5230-4979, Göteborgs Massageskola.

Pris:Utbildningen i spabehandlingar kostar 6 240 kr + moms 1 560 kr. Alltså totalt 7 800 kr inklusive moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och diplom.

Grupper om 2eller fler som anmäler sig tillsammans får 900 kr i rabatt per person och betalar alltså endast 6 900 kr per person.

Del av kurs:Vill du gå delar av utbildningen så går det bra i mån av plats.

Diplom:Utbildningen berättigar till svenskt och internationellt diplom. Ett diplom får du efter godkänd utbildning.

Produkter:Vi använder Young Livings produkter på grund av den höga kvalitÚn och med omtanke om våra kunders, våra elevers och vår egen hälsa.

Kvalitet:Efter godkänd utbildning är du behörig att teckna behandlingsskade- och ansvarsförsäkring..

Övrigt: Efter utbildningen kan man många underbara spabehandlingar. Utbildningen ingår som en del i utbildningarna till spaterapeut och hälsoterapeut.

Information om lunch, boende, resor, vägbeskrivning, ånger m.m. hittar man under respektive länk.

Välkommen att ringa eller maila om du vill veta mer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och felaktigheter.