Hot stone massage
Intensiv-utbildning i Hot Stone massage med en enda dag på massageskolan. Här lär man sig helkropps Hot Stone massage, halvkropps Hot Stone massage och hur man kan kombinera andra behandlingar med varma stenar.

Hot Stone-utbildningen är på en dag, kl. 10.30-16.30. Man kan välja en av dagarna längre ner på sidan.

Och om man är minst två personer som vill gå tillsammans så finns det möjlighet att lägga in en extra kurs på ett datum som passar er bra.

Åldersgräns:

18 år.

Lärare:

Olof Liljeström.

Innehåll:Hel- och halvkropps Hot Stone massage.

Praktik:Utbildningen är huvudsakligen praktisk. På de praktiska lektionerna visar läraren steg för steg och man övar in det man lär sig genom att träna på varandra.

Praktik på riktiga betalande kunder är viktig för att man skall kunna sina behandlingar så bra så att man kan göra dem utan att titta i kompendier och anteckningar. Många elever väljer att göra praktik på sin hemort på familj, vänner och facebookvänner, etc., som blir rabatterade kunder. Oftast räcker ca 10 timmar. På så sätt får man en större vana innan man börjar arbeta med fullt betalande kunder.

Intensivkurs:På Göteborgs massageskola har vi intensivutbildningar, vilket innebär att den är kortare än många motsvarande utbildningar. Det innebär också att vi inte hinner repetera lika mycket. Det ligger därför ett större ansvar på varje elev att själv repetera efter utbildningen. Låter man det gå flera veckor efter kursen innan man gör sin första behandling så glömmer man lika intensivt som man har lärt sig. Vi rekommenderar att man gör minst 3 behandlingar varje vecka den första tiden efter kursens slut.

Man lär sig fantastiskt bra behandlingar på massageskolan, men man fortsätter sedan att lära sig när man behandlar sina klienter. För varje kund man behandlar blir man duktigare.

Repetition:Om man känner att man vill repetera hela utbildningen så betalar man halva priset när man går den andra gången. Det gäller även om du har läst utbildningen på en annan skola.

För de flesta räcker det att gå utbildningen en gång. Man blir duktig terapeut och man blir ännu bättre för varje kund. Men vill man hålla egna Hot Stone-kurser i framtiden så kan det vara bra att gå utbildningen flera gånger.

Man anmäler sig till utbildningen i Hot Stone massage genom att skicka ett mail till goteborgs.massage@skola.ws där man anger följande uppgifter:

- Utbildningens namn: Hot Stone massage

Vilka datum som man vill utbilda dig. Följande dagar finns att välja på:

31/10 2020
27/2 2021

Och om det är något annat som du tycker det är bra att vi känner till när du deltar i utbildningen i Hot Stone massage.

Pris:1 520 kr + moms 380 kr. Alltså totalt 1 900 kr inklusive moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och diplom.

Grupper på två eller fler personer som anmäler sig tillsammans betalar ett rabatterat pris på 1 700 kr per person.

Diplom:Utbildningen berättigar till svenskt och internationellt diplom. Ett diplom får man mot slutet av kursdagen. Ytterligare diplom 100 kr.

Värmare, stenar:Vi säljer inte stenar eller värmare. Man får bra information på kursen om vad man bör tänka på när man väljer stenar och värmnare, men här är lite förhandsinfo för dig som vill köpa i förväg:

När man väljer stenar så är stenar från naturen vackrare, men använder man fabrikstillverkade stenar så får naturstenarna vara kvar i naturen.

I en stor värmare är det lättare att hitta rätt sten, men en liten tar mindre plats och räcker ofta för en terapeut.

Oljor:Vi använder enbart Young Livings oljor med omtanke om våra kunders och vår egen hälsa.

Övrigt:Kursen ingår i utbildningen till diplomerad spaterapeut. Om du senare väljer att den utbildningen så får du dra av 1000 kr när du redan har gått Hot-Stone-kursen hos oss.

Reservation för eventuella fel och ändringar.