HEM     ·     UTBILDNINGAR     ·     BEHANDLINGAR     ·     INFORMATION     ·     KONTAKT

Certifierad medicinsk aromaterapeut
(andra och sista steget till certifierad medicinsk aromaterapeut)

Utbildningen till certifierad medicinsk aromaterapeut sker under en intensiv vecka och är en påbyggnad på utbildningen i aromaterapi. På kursen får man får lära sig:

Under utbildningen lär man sig behandla både fysiska, mentala och känslomässiga problem.

Tid:En vecka, måndag–fredag, kl. 10.30-16.30.

Krav:För att utbilda sig till aromaterapeut så skall man ha genomfört utbildningen i aromaterapi och gjort minst 40 behandlingar.

Ansvarig:Olof Liljeström.

Innehåll:26 nya eteriska oljor, avancerad aromaterapi, aromaterapi för känslomässig frigörelse och frigörelse från emotionella blockeringar och regndroppsmassage med historiska och bibliska oljor. Undervisningen är huvudsakligen praktisk, och upplagd med teoretiska och praktiska lektioner växelvis, vilket gör att man lär sig snabbare.

Praktik:På de praktiska lektionerna, när vi övar behandlingar, visar läraren steg för steg och man övar in det man lär sig genom att träna på varandra.

Utöver det är det ofta möjligt, för dem som vill, att praktisera behandlingar på riktiga betalande kunder. Vill man göra det så kan man välja att någon eller några dagar komma lite tidigare innan kursen börjar på morgonen, eller att stanna kvar lite längre på eftermiddagen efter kursens slut för att öva på någon av massageskolans kunder. Det är frivilligt, och brukar vara väldigt givande.

En van terapeut som lärt sig en ny behandling kan behöva praktisera på 10 eller fler kunder medan en ny terapeut behöver betydligt mer praktik. Praktiken utförs vanligen på elevens hemort, på vänner, släktingar och rabatterade kunder. På så sätt får man större vana och säkerhet innan man börjar med fullt betalande kunder.

Max:12 st.

Man kan anmäla sig till utbildningen till certifierad medicinsk aromaterapeut genom att skicka ett mail till goteborgs.massage@skola.ws där man anger följande uppgifter:

- Utbildningens namn: Certifierad medicinsk aromaterapeut.

Följande tider finns att välja mellan:

a)  16-20 december 2019

Och om det är något annat som du tycker det är bra att vi känner till när du deltar i utbildningen:

När man har fått besked om att man kommer in så kan man betala in anmälnings- och administrationsavgiften, 800 kr + moms 200 kr. Alltså totalt 1 000 kr, som betalas till bankgiro 5230–4979, Göteborgs Massageskola.

Pris: Certifierad medicinsk aromaterapeut kostar 6 240 kr + moms 1 560 kr. Alltså totalt 7 800 kr. I priset ingår moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial, prov, praktik och diplom.

Grupper på två eller fler som anmäler sig tillsammans får 900 kr i rabatt per person och betalar alltså 6 900 kr per person.

Produkter: Vi använder enbart Young Livings eteriska oljor på grund av deras höga kvalitet och med omtanke om våra kunders, elevers och vår egen hälsa.

Varje elev använder sina egna eteriska oljor under kursen och måste ha med sig oljorna från aromaterapi steg 1 och ytterligare 3 paket med eteriska oljor som kan beställas för 7 142,50 kr. Om man beställer dem som medlem i min organisation så får man rabatt på utbildningen och behöver enbart betala anmälningsavgiften.

Man behöver paketet med feelingsoljorna (oljor för känslomässig frigörelse), "Oils of Ancient Scripture" och "Europa 30". Dessutom behöver man ha med sig oljorna som användes i aromaterapeut steg 1. Det går åt oljor för ca 500 kr under kursen och när kursen är slut tar man med sig resterande egna oljor hem igen.

I de tre paketen ingår förutom sammanlagt 46 eteriska oljor även en väska med plats för 30 eteriska oljor.

Diplom:Utbildningen berättigar till svenskt och internationellt certifikat. Ett certifikat får man efter godkänd utbildning. Ytterligare certifikat kostar 100 kr styck.

Kvalitet:Efter godkänd utbildning är du behörig att teckna behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.

Övrigt:Medicinsk aromaterapi är en mycket kraftfull behandlingsform som passar för både människor och djur.

Man kan alltid ta igen missade lektioner på nästa kurs.

Information om lunch, boende, resor, ånger och vägbeskrivning hittar man under rubriken "Information" på massageskolans hemsida.